Ens encanta que tornis a visitar-nos, i per garantir que ens visitaràs sense haver de preocupar-te per la teva salut, hem preparat un seguit de protocols i recomanacions que pots consultar a continuació.

chico de esquí

Visitans amb seguretat

SI  VENS A ESQUIAR A ANDORRA

questions fréquentes

HAS DE SABER QUE:


A totes les estacions d’esquí d’Andorra s’ha implementat un pla de neteja i desinfecció de les instal·lacions i equips, que es durà a terme diàriament durant tota la temporada per a la seguretat de tothom. Tot el personal de les estacions està preparat i equipat amb els elements de protecció sanitària necessaris per garantir la seguretat dels usuaris i els treballadors. Les mesures, com ara l’ús obligatori de mascareta, la neteja de mans i les distàncies de seguretat, s’apliquen per garantir la seguretat de tothom. En totes les instal·lacions i espais d’ús compartit hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic a disposició dels usuaris. A totes les estacions es durà a terme un ampli desplegament de rètols gràfics en diversos idiomes, amb la informació general (distanciament de seguretat, d’almenys 1,5 m, higiene de mans, ús de mascareta) i l’específica per a l’equipament o espai concret en què estigui ubicat (accessos a taquilles, restaurants, ginys mecànics …).
ÉS OBLIGATORI L’ÚS DE MASCARETA?


Els MAJORS DE 8 ANYS han de portar el rostre cobert amb mascareta o tapaboques tipus Buff ® homologat, en aquestes situacions i espais: · A tots els remuntadors mecànics. · A les zones d’espera i embarcament de tota mena de remuntadors mecànics. · A totes les zones de serveis: restaurants, bars, escoles d’esquí, botigues, taquilles, lloguer de material, etc.
ÉS OBLIGATORI L’ÚS DE MASCARETA A LES PISTES?


· A l’hora de practicar esquí o fer surf, es recomana l’ús de mascareta o tapaboques tipus Buff ® homologat. · En el cas de practicar altres modalitats, com ara l’esquí de fons, esquí de muntanya o raquetes de neu, també es recomana l’ús de mascareta o tapaboques tipus Buff ® homologat, sempre que es mantingui en tot moment la distància recomanada de 4 m. Si no es pot mantenir, la mascareta serà d’ús obligatori.
L’AFORAMENT DE LES ESTACIONS ESTÀ LIMITAT?


· No, l’aforament de les estacions no està limitat. S’aplicaran les mesures de distanciament social i gestió de zones d’espera corresponents en els espais tancats, com ara restaurants, bars, escoles d’esquí, botigues, taquilles o lloguer de material, que disposaran de dispensadors de sabó o gel hidroalcohòlic per als usuaris. I també als espais oberts, com les cues dels remuntadors, etc. · En tots aquests espais s’implantarà un sistema de gestió de zones d’espera.
L’AFORAMENT DELS REMUNTADORS MECÀNICS ESTÀ LIMITAT?


· No, l’aforament dels remuntadors mecànics oberts i ventilats (tipus telecadires, cintes, perxes o cordes) no està limitat, però per als MAJORS DE 8 ANYS és obligatori portar el rostre cobert amb mascareta o tapaboques tipus Buff ® homologat. · Als tancats (telecabines, telefèrics), les capacitats queden supeditades a les mesures puntuals que pugui decretar el Govern. En tots els ginys s’aplica un sistema fotocatalític que elimina virus i bacteris de totes les superfícies amb un efecte de llarga durada. · A les telecabines i telefèrics, les finestres romandran sempre obertes per garantir la ventilació de l’espai.
PUC ADQUIRIR ELS FORFETS DIRECTAMENT A LES ESTACIONS?


· Sí, tot i que, per evitar cues i aglomeracions, et recomanem que els compris en línia.Les taquilles estaran obertes al públic amb limitació d’aforament i mecanismes per evitar aglomeracions i encreuaments entre les persones. · Es recomana pagar amb targeta de crèdit o altres mitjans electrònics preferiblement sense contacte, en tots els serveis de les estacions. · Et recomanem que baixis l’aplicació de cada estació, on podràs consultar el mapa de pistes i més informació actualitzada.
S’HA DE FER RESERVA PRÈVIA DELS RESTAURANTS A LA CARTA DE LES ESTACIONS?


· Als restaurants a la carta s’aconsella fer reserva amb antelació, que es prioritzaran per controlar millor els aforaments. · Les cartes es poden consultar en format QR per tal d’evitar la manipulació de paper, en benefici de tothom.
ANUL·LACIONS I CANCEL·LACIONS DIVERSES


Consulta les condicions especials relatives a les anul·lacions i cancel·lacions de la temporada 2020-2021 directament amb els dominis esquiables Grandvalira Resorts: Grandvalira: www.grandvalira.com
QUAN OBREN LES ESTACIONS D'ESQUI D'ANDORRA?


Les estacions d’esquí d’Andorra tenen previst obrir les seves instal·lacions per la temporada 2020-21 des de principis del proper pròxim mes de gener fins a l’11 d’abril de 2021. Tanmateix, Grandvalira, Vallnord i Naturlandia ofereixen activitats de neu alternatives a l’esquí i a la utilització de remuntadors durant els caps de setmana. També pots gaudir de la neu i la natura amb els guies de muntanya i empreses de turisme actiu que proposen sortides amb raquetes, skimo i altresmolt més. Consultans per mes info

GANES DE SOPAR

Asset 38.png
Asset 38.png
La Millor Hamburguesa

Burger Borthers >>

Burger Brothers.jpg

El restaurant Burger Brothers està situat en un entorn natural al poble del Tarter, a la parròquia de Canillo

En aquest local podràs degustar l'especialitat de la casa: les hamburgueses. També podràs demanar el teu menú especial sense lactosa o fructosa, o per a persones celíaques.

+376 759 189

Tots els díes 16.00-23.00hs

En Familia

Restaurant El Solà >>

El Sola.jpg

Al centre del poble de Canillo, a la sala hi ha una gran brasa i un forn de llenya en els quals es cuina estil "show cooking" les carns, peixos i verdures.

 

A la primera planta hi ha una gran terrassa amb boniques vistes a les muntanyes de Canillo. Ideal a l'estiu !!

+376 853350

Un Italia

Trattoria San Pietro >>

Sant Pietro 1.jpg

Restaurant a El Tarter especialitzat en plats de cuina italiana. No et perdis aquesta opció de menjar molt saborosa i natural, elabora plats a la carta.

 

Obre tots els dies de 18 h a 23 h

wifi gratuït

 

Reserva aqui: +376 885.320

QUÉ ESQUÍS LLOGO?

Recurso 39.png
Skiz

>>

Skiz és la teva nova botiga a peu de pistes a El Tarter, a Grandvalira. Amb les millors marques a preus atractius, ofereix un servei molt complet per als amants de l'esquí.

 

A través de la nostra pàgina podràs reservar el seu matwrial amb un
-10%  descompte i sense prepagament.

skiz logo.png

Games i Preus

ON COMPRO MATERIAL?

Espunyes

>>

Comerç Espunyes és la botiga d'esport familial de tota la vida. Té una gamma molt àmplia de productes i qualitats. No trobaràs un millor tracte i preu.

 

Comerç_Espunyes_-_El_Tarter.jpg
Skiz

>>

Skiz és la teva nova botiga a peu de pistes a El Tarter, a Grandvalira. Amb les millors marques a preus atractius, ofereix un servei molt complet per als amants de l'esquí.

 

A través de la nostra pàgina podràs reservar el seu matwrial amb un
-10%  descompte i sense prepagament.

skiz logo.png