Descuentos Viaje Andorra

Ens encanta que tornis a visitar-nos, i per garantir que ens visitaràs sense haver de preocupar-te per la teva salut, hem preparat un seguit de protocols i recomanacions que pots consultar a continuació.

Visitans amb seguretat

SI  VENS A ESQUIAR A ANDORRA

HAS DE SABER QUE:


A totes les estacions d’esquí d’Andorra s’ha implementat un pla de neteja i desinfecció de les instal·lacions i equips, que es durà a terme diàriament durant tota la temporada per a la seguretat de tothom. Tot el personal de les estacions està preparat i equipat amb els elements de protecció sanitària necessaris per garantir la seguretat dels usuaris i els treballadors. Les mesures, com ara l’ús obligatori de mascareta, la neteja de mans i les distàncies de seguretat, s’apliquen per garantir la seguretat de tothom. En totes les instal·lacions i espais d’ús compartit hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic a disposició dels usuaris. A totes les estacions es durà a terme un ampli desplegament de rètols gràfics en diversos idiomes, amb la informació general (distanciament de seguretat, d’almenys 1,5 m, higiene de mans, ús de mascareta) i l’específica per a l’equipament o espai concret en què estigui ubicat (accessos a taquilles, restaurants, ginys mecànics …).
ÉS OBLIGATORI L’ÚS DE MASCARETA?


Els MAJORS DE 8 ANYS han de portar el rostre cobert amb mascareta o tapaboques tipus Buff ® homologat, en aquestes situacions i espais: · A tots els remuntadors mecànics. · A les zones d’espera i embarcament de tota mena de remuntadors mecànics. · A totes les zones de serveis: restaurants, bars, escoles d’esquí, botigues, taquilles, lloguer de material, etc.
ÉS OBLIGATORI L’ÚS DE MASCARETA A LES PISTES?


· A l’hora de practicar esquí o fer surf, es recomana l’ús de mascareta o tapaboques tipus Buff ® homologat. · En el cas de practicar altres modalitats, com ara l’esquí de fons, esquí de muntanya o raquetes de neu, també es recomana l’ús de mascareta o tapaboques tipus Buff ® homologat, sempre que es mantingui en tot moment la distància recomanada de 4 m. Si no es pot mantenir, la mascareta serà d’ús obligatori.
L’AFORAMENT DE LES ESTACIONS ESTÀ LIMITAT?


· No, l’aforament de les estacions no està limitat. S’aplicaran les mesures de distanciament social i gestió de zones d’espera corresponents en els espais tancats, com ara restaurants, bars, escoles d’esquí, botigues, taquilles o lloguer de material, que disposaran de dispensadors de sabó o gel hidroalcohòlic per als usuaris. I també als espais oberts, com les cues dels remuntadors, etc. · En tots aquests espais s’implantarà un sistema de gestió de zones d’espera.
L’AFORAMENT DELS REMUNTADORS MECÀNICS ESTÀ LIMITAT?


· No, l’aforament dels remuntadors mecànics oberts i ventilats (tipus telecadires, cintes, perxes o cordes) no està limitat, però per als MAJORS DE 8 ANYS és obligatori portar el rostre cobert amb mascareta o tapaboques tipus Buff ® homologat. · Als tancats (telecabines, telefèrics), les capacitats queden supeditades a les mesures puntuals que pugui decretar el Govern. En tots els ginys s’aplica un sistema fotocatalític que elimina virus i bacteris de totes les superfícies amb un efecte de llarga durada. · A les telecabines i telefèrics, les finestres romandran sempre obertes per garantir la ventilació de l’espai.
PUC ADQUIRIR ELS FORFETS DIRECTAMENT A LES ESTACIONS?


· Sí, tot i que, per evitar cues i aglomeracions, et recomanem que els compris en línia.Les taquilles estaran obertes al públic amb limitació d’aforament i mecanismes per evitar aglomeracions i encreuaments entre les persones. · Es recomana pagar amb targeta de crèdit o altres mitjans electrònics preferiblement sense contacte, en tots els serveis de les estacions. · Et recomanem que baixis l’aplicació de cada estació, on podràs consultar el mapa de pistes i més informació actualitzada.
S’HA DE FER RESERVA PRÈVIA DELS RESTAURANTS A LA CARTA DE LES ESTACIONS?


· Als restaurants a la carta s’aconsella fer reserva amb antelació, que es prioritzaran per controlar millor els aforaments. · Les cartes es poden consultar en format QR per tal d’evitar la manipulació de paper, en benefici de tothom.
ANUL·LACIONS I CANCEL·LACIONS DIVERSES


Consulta les condicions especials relatives a les anul·lacions i cancel·lacions de la temporada 2020-2021 directament amb els dominis esquiables Grandvalira Resorts: Grandvalira: www.grandvalira.com
QUAN OBREN LES ESTACIONS D'ESQUI D'ANDORRA?


Les estacions d’esquí d’Andorra tenen previst obrir les seves instal·lacions per la temporada 2020-21 des de principis del proper pròxim mes de gener fins a l’11 d’abril de 2021. Tanmateix, Grandvalira, Vallnord i Naturlandia ofereixen activitats de neu alternatives a l’esquí i a la utilització de remuntadors durant els caps de setmana. També pots gaudir de la neu i la natura amb els guies de muntanya i empreses de turisme actiu que proposen sortides amb raquetes, skimo i altresmolt més. Consultans per mes info

GANES DE SOPAR

La Millor Hamburguesa

Burger Borthers >>

En Familia

Restaurant El Solà >>

Un Italia

Trattoria San Pietro >>

QUÉ ESQUÍS LLOGO?

Skiz

>>

Games i Preus

ON COMPRO MATERIAL?

Espunyes

>>

Skiz

>>

Guardería en Grandvalira y Centro lúdico infantil de invierno para niños de 3 mesos a 4 años. Disfruta de tus vacaciones en Família a Grandvalira Soldeu El Tarter - Canillo

© 2023 by Sleep Away Camp .Proudly created with Wix.com

Asset 18.png
Asset 19.png